Toplantı, Seminer ve Eğitimler
  • Merkez bünyesinde yürütülen çalışmalarda görev alan öğrencilere yönelik nitel ve nicel araştırma yöntemleri ile saha çalışmasına yönelik eğitimler düzenlenmiştir.

• 16 Mayıs 2013-19 Haziran 2013 tarihleri arasında 6 gruba «Kurum Kültürü» konulu çalışma grupları düzenlenmiştir.

• Mayıs 2013’te Sıhhiye ve Beytepe kampüslerinde özel güvenlik görevlilerine yönelik olarak «Kişilerarası İletişim» konulu eğitimler düzenlenmiştir.

• Jönköping Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi işbirliğinin sağlanması için 14 Kasım 2014 tarihinde bir toplantı düzenlenmiştir.

Katılınan Akademik Etkinlikler
  • II. ÖYP KONGRESİ (Hacettepe Üniversitesi-Mayıs 2013) kapsamında “Hacettepe Üniversitesi Paydaşlarının Üniversiteden Beklentileri, Kurumsal Aidiyetleri, Memnuniyet Düzeyleri ve İletişime Yönelik Duygu ve Düşünceleri” çalışmasının Araştırma Görevlilerine ilişkin bulguları Sözlü Bildiri olarak sunulmuştur.

• “Ankara İlindeki Lise 4. Sınıf Öğrencilerinin Üniversite ve Meslek Seçimlerini Etkileyen Faktörler ve Hacettepe Üniversitesi’nin Tercihlerdeki Yeri” çalışması gerçekleştirilmiş ve yaklaşık 14000 lise son sınıf öğrencisinden veri toplanarak, analizler sonucunda elde edilen bulgular, İşkur- 2. Uluslararası İş ve Meslek Danışmanlığı Kongresi (Antalya-Kasım 2014) “Lise Öğrencilerinin Meslek Seçimlerini Etkileyen Etmenler” başlığıyla tam metin olarak basılmak üzere sözel bildiri olarak sunulmuştur.
    İŞKUR Bildiri Kitabı

• “Ankara İlindeki Lise 4. Sınıf Öğrencilerinin Üniversite ve Meslek Seçimlerini Etkileyen Faktörler ve Hacettepe Üniversitesi’nin Tercihlerdeki Yeri” çalışmasından elde edilen bulguların tümü ilgililerle paylaşılmak amacıyla Hacettepe Üniversitesi Yayınları tarafından 2015 yılında kitap olarak basılmıştır. Araştırmanın sonuçları ayrıca basında kendine yer bulmuş ve gelen davetler üzerine Ankara’daki farklı özel liselerde lise öğrencilerinin üniversite ve meslek seçimlerini etkileyen faktörler konusunda seminerler düzenlenmiştir.
Sosyal Etkinlikler
  • Dönem sonu toplantıları
  • Yılbaşı kutlaması
  • HÜPAM pikniği